Încep înscrierile pentru Festivalul Internațional de Film, Diaporamă și Fotografie „Toamnă la Voroneț”, Ediția XLII, Gura Humorului, 16-18 septembrie 2022

Cineaștii din România și din întreaga lume își pot înscrie filmele pentru cea de-a XLII-a ediție a Festivalului Internațional de Film, Diaporamă și Fotografie „Toamnă la Voroneț” de la Gura Humorului. Festivalul se va desfășura anul acesta în perioada 16-18 SEPTEMBRIE 2022.

Ediția din 2022 a festivalului va aduce iubitorilor de cultură trei zile de proiecții de film, expoziții de fotografie, întâlniri cu importante personalități ale cinematografiei române și alte evenimente. „Toamnă la Voroneț” propune publicului patru secțiuni competiționale (film documentar, film studențesc, film turistic și digiporamă) și una necompetițională (proiecții speciale în prezența regizorilor, actorilor, criticilor etc.).

Regulamentul Festivalului și formularul de înscriere în competiție, în limbile română și engleză, sunt atașate. Ele sunt disponibile și pe site-ul Festivalului: www.toamnalavoronet.ro.

Termenul limită pentru înscrierea filmelor este 31 iulie 2022. Toate filmele propuse pentru selecție trebuie să fie produse după 1 ianuarie 2021.

Ne puteți urmări și pe Facebook: https://www.facebook.com/culturahumor.ro/

Pentru detalii și informații suplimentare ne puteți scrie la adresa: vorfestival@gmail.com.

Vă mulțumim!